Mindaugo Kuzminsko ir Manto Kalniečio atstovaujama ekipa paskelbė, jog savaitgalį traumą patyręs Alanas Williamsas gulėsi ant operacinės stalo.

27-erių krepšininkui Maskvoje atlikta kairės kojos kelio operacija. Amerikietis negalės rungtyniauti mažiausiai šešis mėnesius. Manoma, kad sezonas jam yra baigtas.

Nuo pernai Krasnodare rungtyniaujantis A. Williamsas šį sezoną pradėjo įspūdingai. Jis yra naudingiausias, rezultatyviausias ir geriausiai dėl kamuolių kovojantis Vieningosios lygos žaidėjas.

Vieningojoje lygoje atletas per mačą vidutiniškai rinko po 22,1 taško, po 13,1 atkovoto kamuolio ir po 30 naudingumo balų. Europos taurėje jo vidurkiai siekė 14,5 taško, 12,5 atkovoto kamuolio ir 21 naudingumo balo.

Europos taurės C grupėje 6 pergales iškovojusi ir 2 pralaimėjimus patyrusi „Lokomotiv“ komanda jau užsitikrino patekimą į kitą etapą – ji C grupėje yra antra. „Lietkabelis“ (1-5) yra penktas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)