Nors tuščiais šoviniais mačą pradėję Rusijos atstovai pirmuosius savo taškus iš žaidimo sukrapštė sužaidus daugiau nei 6 minutes, jie sugebėjo pernelyg neatsilikti (9:4), o antrame kėlinyje ir patys perėmė iniciatyvą. Po truputį įsibėgėję zenitiečiai lemiame ketvirtyje jau pirmavo net 17 taškų skirtumu – 53:70.

Abiejų komandų gretose žibėjo lietuviai, kurie buvo tarp naudingiausų: šeimininkams 16 naudingumo balų surinko Rokas Giedraitis, o nugalėtojams Artūras Gudaitis – net 22 naudingumo balus.

R. Giedraitis aikštėje praleido beveik 32 minutes ir įkaito trečiame kėlinyje, kai per trumpą atkarpą vienas sumetė 8 taškus. Iš viso Roko sąskaitoje – 15 taškų (2/2 dvitaškiai, 3/7 tritaškiai, 2/2 baudos) ir 4 atkovoti kamuoliai.

11 taškų sumetė Luca Vildoza. Tadas Sedekerskis per 8 min. baskams taškų nepelnė.

A. Gudaitis per 22 min. pasižymėjo 13 taškų (4/6 dvitaškiai, 5/5 baudos) ir 7 sugriebtais kamuoliais.

Artūras Gudaitis prieš "Baskonia" ekipą

Jį naudingumu pralenkė tik dvikovos pabaigoje bauduotas lenkas Mateuszas Ponitka, finišavęs su 18 taškų (9/11 baudos) ir 28 naudingumo balais.

14 taškų pridėjo Alexas Poythressas.


Primename, kad būtent „Zenit“ šį ketvirtadienį viešės Kaune, kur mes iššūkį keturių iš eilės nesėkmių seriją išgyvenančiam „Žalgiriui“ (5/5).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)