„Casademont“ išėjo žaisti su daug entuziazmo, buvo sunku ir pradžioje nežinojome, kaip reaguoti“, – prisipažino lietuvis, iš pradžių galvojęs suklydęs ruošdamas komandą rungtynėms.

„Kad ir kaip buvo, mes davėme gerą atsaką, nes dominavome trečiame kėlinyje, įgijome apčiuopiamą persvarą žaisdami gerą, kietą krepšinį, verždamiesi krepšio link ir žaisdami kaip komanda, kokia ir norime būti“, – sakė Šaras.

Po trečiojo kėlinio Šaras savo auklėtinius paauklėjo, kad šie mokėtų ir mėgautis žaidimu, kai turi aiškią persvarą. „Kodėl jūs negalite džiaugtis, kai spardote varžovams užpakalius? Vaikštote lyg niekur nieko“, – šypsojosi jis.


Saragosos ekipos strategas Sergio Hernandezas kalbėjo, kad jo komanda fiziškai neprilygo varžovams: „Prieš „Barcelona“ galima laimėti, jei žaidi labai geras rungtynes, nuolat didini žaidimo tempą, spaudi gynyboje. Toks žaidimas turėjo savo pasekmę trečiame kėlinyje, kai ėmėme trūkti oro ir neturėjome didelės rotacijos“.

Argentinietis sakė, kad viską ir nulėmė tas trečiasis kėlinys, tačiau jis buvo patenkintas savo auklėtinių nusiteikimu. „Toliau augame kaip komanda ir turime išmokti žaisti dideliu tempu“, – sakė jis.

„Barcelona“ sėkmingai žaidžia ne tik Ispanijoje, bet ir Eurolygoje. Praėjusią dvigubą savaitę katalonai iškovojo dvi pergales ir dabar pirmauja turnyre su 8 pergalėmis ir 1 pralaimėjimu, kurį patyrė, kai prie komandos vairo stovėjo Tomas Masiulis. Tuomet dėl koronaviruso diriguoti komandos veiksmams negalėjo nei Š. Jasikevičius, nei Darius Maskoliūnas.

Į priekį nugalėtojus vedė 17 taškų pelnęs Cory Higginsas. 14 taškų pridėjo Pierre‘as Oriola, 12 – Brandonas Daviesas.

Aikštės generolas Nickas Calathesas surinko 11 taškų ir atliko 9 rezultatyvius perdavimus.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)