61-erių E. Messinos vadovaujama Milano „Armani Olimpia“ ekipa penktadienį iššvaistė 20 taškų pranašumą, bet šventė pergalę 98:92. Po rungtynių įvykus spaudos konferencijoms, strategas sutiko pasidalinti savo išmintimi su gerokai jaunesniu kolega – 38-erių M. Schilleriu.

Pasak Italijos žiniasklaidos, „Mediolanum Forum“ arenos koridoriuose treneriai diskutavo apie pikenrolo situacijas – užtvarų statymą bei jų įveikimą. Susitikimo metu M. Schilleris kolegos žodžius užsirašinėjo.

Susitikimas su E. Messina buvo suderintas iš anksto. Italas laukdamas netgi išklausė, ką austras kalbėjo žiniasklaidai spaudos konferencijų salėje.

Pats M. Schilleris paklaustas apie susitikimą teigė, jog tiesiog turėjo kolegai kelis klausimus. „Žalgirio“ vairininkas pridūrė, jog praeityje jis yra dirbęs su dviem gerais E. Messinos draugais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)