„Milano ekipa grįžo į pergalingą kelią nepaisant to, jog iššvaistė 20 taškų pranašumą, kuris buvo įgytas puikaus Kevino Punterio, Shavono Shieldso ir Zacho LeDay žaidimo dėka. Lietuviams sugrįžti į rungtynes padėjo sėkminga Roko Jokubaičio, Luko Lekavičiaus ir Augustino Rubito atkarpa, tačiau galiausiai viską išsprendė Sergio Rodriguezas, Kyle’as Hinesas ir Malcolmas Delaney“, – rašė „La Gazzetta dello Sport“.

„Individualus meistriškumas ir patirtis lemiamu metu leido Rodriguezui ir Delaney tempti komandą į priekį, ir nors įsimintinai žaidęs bei 15 taškų surinkęs jaunuolis Jokubaitis išlaikė „Žalgirį“ kovoje, čempioniški šeimininkų tritaškiai lietuvių ambicijas sudaužė. Nigelo Hayeso ir kitų žalgiriečių atakos paskutinėmis sekundėmis buvo bevertės“, – pridūrė didžiausias Italijos sporto dienraštis.

Dviejų pralaimėjimų seriją nutraukusi Milano ekipa persvėrė savo pergalių ir pralaimėjimų balansą į teigiamą pusę 4/3, tačiau italų tinklalapis basketinside.com pabrėžė, kad iš „Armani Olimpia“ yra tikimasi gerokai daugiau nei kol kas šį sezoną pavyko parodyti.

„Netikėtai įtemptose rungtynėse Milano komanda iškovojo psichologiškai svarbią pergalę. Nors kita 20 taškų persvarą iššvaisčiusi ekipa tokioje situacijoje būtų palūžusi, „Armani Olimpia“ rado atsakymus – Punterio, Rodriguezo, Hineso ir Delaney žaidimas išsaugojo pergalę šeimininkų rankose.

Tai buvo taškų karuselė, kurią kontroliavo tie, kurie labiau pasitikėjo savimi puolime. Milano klubo pranašumas buvo turėti Punterį, kuris nuolat, net kai komandai trūko pasitikėjimo, rodė bendraklubiams pavyzdį, kaip „Žalgirį“ reikia atakuoti. Todėl jis ir yra mačo MVP.

Bet kokiu atveju, abi komandos parodė, kad turi ne tik stiprybių puolime, bet ir didelių skylių gynyboje. Jos neleis šiems klubams konkuruoti su Eurolygos grandais.

Iš Kauno ekipos to ir nesitikima, bet „Armani Olimpia“ situacija yra kitokia – tai aukštesnio lygio klubas, kuris prieš „Žalgirį“ turi sužaisti geriau.

Jei situacija nesikeis, Milano komanda dėl vietos atkrintamosiose turės kovoti iki paskutiniojo turo, o E. Messina pasamdytas ir galinga sudėtis surinkta buvo tikrai ne dėl tokio pasirodymo“, – rašė basketinside.com.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)