Kaip informuoja „Ryto“ interneto sveitainė, žaidėjui pajutus simptomus ir atlikus COVID-19 testą, buvo gautas teigiamas atsakymas.

Užsikrėtusio žaidėjo pavardė neskelbiama.

Dėl šios situacijos nukeliamos šeštadienio „Betsafe–LKL“ rungtynėse, kuriose „Rytas“ namie turėjo priimti Klaipėdos „Neptūną“.

Iki šiol „Ryto“ gretose koronavirusas nebuvo fiksuotas, o Klaipėdos komandai jau yra tekę atsidurti saviizoliacijoje ir nukėlinėti rungtynes.

Tiesa, šią savaitę pirmieji koronaviruso atvejai buvo nustatyti „Ryto“ jaunimo komandose. Atlikus testus trečiadienį gauta po vieną teigiamą atsakymą Vilniaus „Perlo Energijos“ ir „Rytas–MRU–VKM“ ekipose.

Iš viso šį savaitgalį įvyks tik trejos LKL rungtynės. Šeštadienį 17 val. Prienų „Cbet“ priims Pasvalio „Pieno žvaigždes“, sekmadienį 17 val. Kauno „Žalgiris“ žais su Alytaus „Dzūkija“, o 18.30 val. – „Šiauliai“ su Kėdainių „Nevėžiu“. Visas rungtynes galėsite stebėti per Delfi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)