A grupėje visas trejas rungtynes laimėjo Sasario „Dinamo“ ekipa iš Italijos, kuriai atstovauja Eimantas Bendžius. Šią savaitę „Dinamo“ išvykoje 91:84 nugalėjo „Bakken Bears“ komandą, o E. Bendžius rungtynėse su Danijos atstovais buvo vienas iš rezultatyviausių tarp nugalėtojų.

Lietuvis per 29 min. pelnė 14 taškų (1/3 dvit., 2/6 trit., 6/7 baud.,), atkovojo 5 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir surinko 17 efektyvumo balų.

Vidutiniškai šiame Čempionų lygos sezone E. Bendžius pelno po 11,7 taško ir atkovoja po 2,7 kamuolio. A grupėje „Dinamo“ su trimis pergalėmis lenkia Tenerifės „Ibersotar“ (Ispanija, 2/1), Stambulo „Galatasaray” (Turkija, 1/2) ir „Bakken Bears” (0/3).

C grupėje identiškoje situacijoje yra Jono Mačiulio atstovaujama Atėnų AEK komanda. Graikijos klubas šią savaitę trečią pergalę įsirašė namie 83:81 įveikdamas „Cholet Basket“ iš Prancūzijos, o J. Mačiulis per 28 min. pelnė 8 taškus (2/3 dvit., 1/3 trit., 1/1 baud.), atkovojo 8 kamuolius ir surinko 13 efektyvumo balų.

Vidutiniškai šį sezoną J. Mačiulis Čempionų lygoje renka po 6,3 taško ir 5 atkovotus kamuolius.

C grupėje AEK su trimis pergalėmis lenkia Minsko „Cmoki-Minsk“ (Baltarusija, 2/1), Holono „Hapoel” (Izraelis, 1/2) ir „Cholet Basket” (0/3).

Primename, kad Vilniaus „Rytas” turnyre kol kas sužaidė tik dvejas rungtynes, iš kurių laimėjo vienas. Čempionų lygoje taip pat žaidžia Arnoldas Kulboka, kurio atstovaujama Bilbao „RetaBet“ kol kas pralaimėjo abu susitikimus, o lietuvis vidutiniškai rinko po 8,5 taško ir 5 atkovotus kamuolius.

Deividas Sirvydis sezoną pradėjo Jeruzalės „Hapoel“ komandoje, tačiau su ja jau atsisveikino.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)