Apie galimą gynėjo iš Argentinos išvykimą į NBA lygą kalbama jau ilgiau nei metus, tačiau 180 cm ūgio krepšininką varžė didelė išpirkos suma, nustatyta sutartyje su „Real“ klubu.

Visgi dar šiemet F. Campazzo turėtų pakelti sparnus į pajėgiausią pasaulio lygą, o realiausia nauja argentiniečio karjeros stotele laikomas Denverio „Nuggets“ klubas.

Tiesa, kada tiksliai gynėjas paliks „Real“, kol kas nėra aišku. Anot Ispanijos žiniasklaidos, paskutinėmis jam bus Eurolygos 10-ojo turo rungtynės su Stambulo „Fenerbahče“, vyksiančios rytoj, lapkričio 20-ąją.

Kol kas ši informacija nėra patvirtinta oficialiai, o „Real“ treneris Pablo Laso į žurnalistų klausimus apie F. Campazzo išvykimą jau kurį laiką atsakinėja lakoniškai: „Rūpinuosi ne juo, o komandos rezultatais“.

„Real“ gretose F. Campazzo su pertraukomis žaidžia nuo 2014-ųjų. 2015-2017 m. jis buvo skolinamas Mursijos UCAM ekipai.

Šį sezoną reaktyvinis gynėjas Eurolygoje per rungtynes vidutiniškai pelno po 13,2 taško ir atlieka po 6,1 rezultatyvaus perdavimo. Sėkmingiausią sezono mačą jis sužaidė Kaune, kai į „Žalgirio“ krepšį sumetė 19 taškų , 10 kartų asistavo komandos draugams ir surinko 27 efektyvumo balus.

Dėl koronaviruso pandemijos pasekmių atidetas naujasis NBA sezonas prasidės gruodžio 22-ąją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)