Pirmadienį vakare CSKA atskraidinusiam lėktuvui nusileidus Kauno oro uoste, pirmasis į laukiamąją salę žengė treneris D. Itoudis, o jam iš paskos – klubo prezidentas Andrejus Vatutinas.

„O kaip labiau norėtumėte?“ – paklaustas, ar atskrido ir praėjusio turo susitikime su Vitorijos „Baskonia“ iš ekipos paraiškos paslaptingai dingęs M. Jamesas, šypsojosi CSKA vadovas.

Kaip į šį klausimą beatsakytų „Žalgirio“ gerbėjai, amerikietis vėl grįžo į „raudonarmiečių“ sudėtį.

Pats M. Jamesas jo laukusiems autografų medžiotojams nepratarė nė žodžio, tačiau nustebino patenkindamas prašymą ir suraitydamas savo parašą – anksčiau Eurolygos žvaigždė nesivargindavo nė tiek.

Pats specialistas iš Graikijos po pergalės prieš „Baskonia“ komentuoti situaciją atsisakė.

Nors M. Jamesas grįžo, komandoje yra kitų netekčių. Į Kauną neatskrido vidurio puolėjas Johannesas Voigtmannas.

CSKA atlydėjusių svečių teigimu, vokietį jau oro uoste Maskvoje sulaikė gautas teigiamas koronaviruso tyrimo atsakymas.

Netrukus „Ria Novosti“ paskelbė, jog aukštaūgis liko Rusijoje dėl ligos. Kokios būtent, nepranešama.

Susirgo ir gynėjas Aleksandras Chomenka. Dėl traumos Kaune taip pat nerungtyniaus kitas CSKA gynėjas, latvis Janis Strelniekas.

Žalgiris prieš CSKA Eurolygoje

Primename, kad „Žalgiris“ ir CSKA kol kas turi identišką pergalių ir pralaimėjimų balansą – 5/3. Dėl geresnio taškų santykio Rusijos ekipa užima ketvirtą vietą, kauniečiai turnyro lentelėje žengia laipteliu žemiau.

Dvikova Kaune vyks antradienį, nuo 20 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)