Penktadienio vakarą Eurolygos paskyra „Instagram“ tinkle paklausė, kuris treneris šį sezoną palieka geriausią įspūdį.

Buvo pasiūlyta rinktis iš pirmaujančios „Barcelonos“ stratego Šarūno Jasikevičiaus ir antrą vietą užimančios Miuncheno „Bayern“ ekipos vairininko Andrea Trinchieri.

Šį įrašą pakomentavęs M. Jamesas turėjo savo variantą.

„Nė vienas iš jų. Visi žinojome, kad jie yra geri treneriai. Man didžiausią įspūdį palieka „Žalgirio“ treneris. Nieko apie jį nežinojau, bet su juo komanda žaidžia gerai“, – rašė M. Jamesas.

Martino Schillerio treniruojamas „Žalgiris“ šiuo metu Eurolygoje išgyvena dviejų pralaimėjimų seriją, bet vis dar yra tarp lyderių – su 5 pergalėmis ir 3 pralaimėjimais turnyrinėje lentelėje užima penktą vietą.

Pats M. Jamesas pastaruoju metu turi problemų su savu treneriu. Pasak pranešimų, 30-metis amerikietis praėjusios savaitės rungtynes su Vitorijos „Baskonia“ praleido dėl konflikto su Dimitriu Itoudžiu.

Šį sezoną Eurolygoje įžaidėjas per susitikimą vidutiniškai įmeta po 16,4 taško, atkovoja po 2,3 kamuolio bei atlieka po 5,3 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)