Katalonai spindi ir vietiniame fronte, ir Eurolygoje: šeštadienį 82:53 sutriuškinti Sevilijos „Betis“, o kiek anksčiau triumfuota 92:78 prieš Madrido „Estudiantes“, 103:57 prieš Berlyno ALBA ir 97:55 prieš Stambulo „Fenerbahče“.

Po rungtynių su Sevilijos ekipa Š. Jasikevičius pasidžiaugė, jog tokios akistatos leidžia suteikti žaidimo laiko visiems auklėtiniams.

„Pradėjome rungtynes su labai rimtu nusiteikimu. Buvome susikaupę, ypač gynyboje. Tai buvo lengvas vakaras ir visi galėjo pasižaisti.

Pastaruoju metu esame teisingame kelyje, bet kiekvienas mačas yra atskira istorija. Reikia tai suprasti ir atsakingai ruoštis kiekvienam susitikimui“, – sakė Š. Jasikevičius.

Kitą savaitę „Barcelona“ žais du Eurolygos mačus. Trečiadienį namie su Pirėjo „Olympiakos“ ir penktadienį namie su Belgrado „Crvena Zvezda“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)