Rungtynės savo scenarijumi buvo panašios į tas, kuriose egzekuciją Kauno „Žalgiriui“ savo aikštėje surengė Tel Avivo „Maccabi“. „Barcelona“ svečiams iš Stambulo šį sykį nepaliko jokių šansų ir pasiekė triuškinamą pergalę 97:55 (28:17, 23:12, 18:9, 28:17).

Intriga šiose rungtynėse dingo jau pirmoje pusėje. Sužaidus 20 min. „Barcelona” pirmavo 51:29, o po ilgosios pertraukos šeimininkai savo persvarą tik dar labiau padidino.

„Barcelonos” gretose ant parketo pasirodė visi registruoti žaidėjai, o rezultatyviausiai žaidė 25 taškus surinkęs Kyle'as Kuričius (7/8 trit.). Rolandas Šmitas pridėjo 18, Nikola Mirotičius 16 (8 atk. kam.), Alexas Abrinesas – 12 taškų.

„Barcelona“ realizavo 16/30 (53 proc.) tritaškių.

Pralaimėjusiems dviženklį taškų skaičių (10) surinko vienintelis Lorenzo Brownas.

E. Ulanovas mačą pradėjo „Fenerbahče“ starto penkete, ant parketo praleido 16 min., tačiau per tą laiką vos sykį metė į krepšį iš trijų taškų zonos (netaikliai), 1 kamuolį perėmė, atliko 1 rezultatyvų perdavimą, 2 kartus suklydo ir susitikimą baigė su nuliniu efektyvumo koeficientu.

Apskritai „Barcelona“ pagal bendrą naudingumo balų skaičių varžovus pranoko 125-36.

Dar vienas stebinantis skaičius – 25 „Fenerbahče“ komandos klaidos.

Pažymėtina, kad Stambulo ekipa vertėsi be savo lyderio Nando De Colo.

Barselonos ekipa išlieka vienvalde Eurolygos turnyro lentelės lydere. Vienintelį pralaimėjimą turnyre Katalonijos atstovai patyrė tuo metu, kai dėl koronaviruso infekcijos krepšininkų treniruoti negalėjo Š. Jasikevičius, laikinai savo pareigas užleidęs Tomui Masiuliui.

Kitose rungtynėse trečią pergalę iš eilės šventė Pirėjo „Olympiakos“ (5/3) ekipa, namuose 75:71 (10:22, 14:13, 27:9, 24:27) palaužusi vieną iš autsaiderių Berlyno ALBA (1/5) komandą.

Ypač sėkmingai trečiąjį kėlinį sužaidusių šeimininkų gretose rezultatyviausias buvo Shaquielle McKissicas, pelnęs 14 taškų. Livio Jeanas-Charlesas pridėjo 13, Saša Vezenkovas 11 taškų.

Vokiečiams Nielsas Giffey surinko 13, Johannesas Thiemannas ir Maodo Lo – po 10 taškų.

Eurolygos turnyro lentelė nesibaigus 8-ajam turui (vieta, komanda, pergalės, pralaimėjimai, pelnyti taškai, praleisti taškai, taškų santykis)

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)