Nugalėtojų gretose nesulaikomas buvo Jordanas Loydas, suvertęs net 29 taškus (7/10 dvitaškiai, 3/4 tritaškiai, 6/6 baudos), perėmęs 5 kamuolius ir surinkęs 31 naudingumo balą.

Nesikuklino ir Corey Waldenas, pridėjęs 20 taškų (2/5 dvitaškiai, 3/5 tritaškiai, 7/8 baudos), 5 rezultatyvius perdavimus, 4 perimtus kamuolius ir 32 naudingumo balus.

Amerikiečių duetas kartu sukaupė beveik tiek pat naudingumo balų (63), kiek visa ASVEL ekipa (69).

Tik pusantro kėlinio savo varžovams besipriešinusiems šeimininkams Allerikas Freemanas pelnė 14, o Davidas Lighty ir Guerschonas Yabusele – po 11 taškų.

Jau pirmomis susitikimo minutėmis aikštėje įvyko nemalonus incidentas: skuosdamas į gynybą šeimininkų žaidėjas Davidas Lighty netyčia įsirėžė į teisėją Juaną Carlosą Garcią Gonzalezą ir kartu su juo parkrito ant parketo. Laimei, abu jie itin stipriai nenukentėjo ir po trumpos pertraukėlės galėjo tęsti savo darbus.

Jau penktadienį abiejų komandų laukia antrieji išbandymai šią savaitę: ASVEL namuose priims Sankt Peterburgo „Zenit“ pajėgas, o „Crvena zvezda“ – Madrido „Real“ klubą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)