Šeimininkai po Manto Kalniečio tritaškio trečio kėlinio pabaigoje atitrūko 7 taškų atstumu (67:60), tačiau tada pralaimėjo kelių minučių atkarpą net 1:13 ir prarado iniciatyvą – 68:73, kurios per likusį laiką taip ir nebesusigrąžino.

Per paskutinę minutę dar du tritaškius pataikęs M. Kalnietis pasižymėjo dvigubu dubliu: jis per 32 min. iš viso surinko 12 taškų (0/2 dvitaškiai, 4/4 tritaškiai), atliko 11 rezultatyvių perdavimų, atkovojo 4 kamuolius, suklydo 4 kartus ir sukaupė 20 naudingumo balų.

Prastesnis vakaras pasitaikė Mindaugui Kuzminskui, kuris per 24 min. nesukrapštė nė taško (0/1 dvitaškis, 0/2 tritaškiai), atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir finišavo su minus 1 naudingumo balu.

„Loko“ ekipoje galingai pasirodė aukštaūgis Alanas Williamsas, sumetęs 15 taškų ir sugriebęs net 18 atšokusių kamuolių.

21 tašką pridėjo Kevinas Harvey, taip pat 15 – Jordanas Crawfordas.

„Virtus“ gretose tiesiog virtuoziškai žaidė serbas Milošas Teodosičius, pelnęs 29 taškus (6/9 dvitaškiai, 3/10 tritaškiai, 8/9 baudos) ir iškišęs 5 rezultatyvius perdavimus.


Primename, kad kitą savaitę su šiomis dviem komandomis susikaus ir Panevėžio „Lietkabelis“.

Trečiadenį, lapkričio 18 d., Nenado Čanako kariauna išvykoje kausis su „Lokomotiv“, o tada keliaus į Boloniją, kur penktadienį, lapkričio 20 d., lauks susitikimas su „Virtus“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)