Dabar jas turi 11 klubų, įskaitant Kauno „Žalgirį“. Nuo kitų metų birželio prie šio būrio turėtų prisijungti vardinius kvietimus kol kas turinčios Vilerbano ASVEL ir Miuncheno „Bayern“ ekipos.

Teigiama, kad jų pakvietimas į Eurolygą sustiprino pozicijas ekonomiškai svarbiose Prancūzijos ir Vokietijos rinkose ir pateisino išankstinius lūkesčius, tad planuojama žengti dar vieną žingsnį.

Taip pat ruošiamasi dvejų metų vardiniu kvietimu apdovanoti ir į Eurolygą per Vokietijos čempionatą nuolat patenkantį Berlyno ALBA klubą.

Primename, kad dar vieną vardinį kvietimą šiuo metu turi Sankt Peterburgo „Zenit“. Apie šios Rusijos komandos ateitį prestižiniame Senojo žemyno turnyre neužsimenama.

Iš viso Eurolygoje rungtyniauja 18 klubų – likę kelialapius iškovojo per nacionalines ar regionines pirmenybes bei Europos taurės varžybas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)