„Nusiteikimas toks, kad mums labai reikia laimėti, labiau nei varžovams. Reikės laimėti kovą dėl atšokusių kamuolių. Aišku, pasakyti viena, o padaryti – kita, bet mes privalome tai padaryti“, – tvirtino D. Kairys.

Anot jo, prancūzų komanda turi individualiai stiprius žaidėjus, todėl reikės prieš juos gerai gintis ir asmeniškai, ir komanda.

„SIG – labai atletiška komanda, gerai „lipa ant lentos“ ir bėga į greitą puolimą. Viskas taip, kaip jie visada žaidžia – nori „centruoti“ ir gerai išnaudoja greitą puolimą“, – apie varžovus kalbėjo „Ryto“ treneris.

FIBA Čempionų lygos sezono starte vilniečiai savo aikštėje skaudžiai 88:106 pralaimėjo Atėnų „Peristeri“ krepšininkams, o Strasbūro komanda po pergalingo metimo paskutinę sekundę 77:75 triumfavo Rygoje prieš VEF.

Antradienį vilniečiams turėtų pagelbėti po piršto traumos pasveikęs Martynas Echodas ir į komandą atvykęs naujokas Maurice'as Ndouras.

„Tai sutvarko kai kuriuos dalykus gynyboje ir puolime. Džiaugiamės, kad jie prisijungs prie mūsų. Žaidimas turėtų pagyvėti“, – sakė D. Kairys.

„Ketinu žaisti. Prasijudinome, pažiūrėjome taktiškus dalykus, visi norisi grįžti į pergalių kelią, jaučiasi susikaupimas komandoje“, – prieš dvikovą kalbėjo A. Butkevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)