Lietuvos čempionai jau pirmajame kėlinyje nutolo 28:9, o vėliau kiek atsipalaidavo, tačiau apčiuopiamo pranašumo iš rankų taip ir nepaleido. M. Schilleris mano, jog prieniškiai priešinosi sėkmingai.

„CBet“ krepšininkai žaidė aštuoniese. Komandai negalėjo padėti Mindaugas Sušinskas. Be to, mačo pabaigoje susižeidė ir lyderis Marquisas Wrightas.

„Esu laimingas dėl pergalės ir minučių, kurias pavyko paskirstyti žaidėjams. Manau, kad varžovai žaidė kietai, bet jiems buvo sunku, nes jie neturėjo kelių svarbių žaidėjų.

Trečiojo kėlinio pabaigoje Prienų komanda spurtavo ir sumažino atsilikimą. Tai parodo, kad jie buvo nusiteikę kovoti. Žinoma, kai susižeidė Wrightas, jiems buvo dar sunkiau“, – sakė M. Schilleris.

„Žalgirio“ komandoje šįkart progą pasireikšti gavo M. Blaževičius, kuris per 12 minučių pelnė 6 taškus (3/5 dvit., 0/1 baud.), atkovojo 4 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, 3 kartus suklydo, blokavo metimą, išprovokavo pražangą ir sykį pažeidė taisykles.

Nors 19-metis ant parketo išbėgo tik antra kartą šį sezoną, M. Schilleris pabrėžė, jog aukštaūgio žaidimas komandai yra labai svarbus. Taip pat, kaip ir Karolio Lukošiūno, kuris žaidė 24 minutes ir pelnė 8 taškus.

„Labai svarbu, kad pavyko suteikti minučių Marekui. Jo žaidimas mums yra svarbus – privalome rasti jam žaidimo laiko. Svarbu ir tai, kad pažaidė Karolis. Vertiname šių vaikinų tobulėjimą“, – teigė „Žalgirio“ vairininkas.

Tuo metu Prienų ekipos strategas Mantas Šernius gyrė auklėtinius už kovą, o varžovams dėkojo už pagarbą.

„Nenorėjome būti „Žalgirio“ vaistas po pralaimėjimo prieš „Real“. Džiaugiamės, kad varžovai mus gerbė. Rungtynės buvo agresyvios, jos nebuvo blogos. Jaunimas parodė charakterį. Daugumą savo užduočių atlikome teisingai“, – sakė M. Šernius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)