Tinklalapis „Basketnews“ skelbia, jog 19-metis prieš pat nustatytą terminą nutarė pasitraukti iš šių metų kandidatų sąrašo ir savo laimę mėginti po metų.

JAV sporto žiniasklaidos milžinas ESPN šių metų naujokų biržos reitinge R. Jokubaičiui skyrė 49-ąją vietą. Vis dėlto mažeikiškio prioritetu liko „Žalgiris“.

„NBA naujokų birža nėra mano prioritetas, dabar turime rimtesnių reikalų. Ir nesu užtikrintas, kad mane būtinai kažkas pašauks. Labiau linkstu atsiimti paraišką ir bandyti kitais metais“, – spalio pabaigoje tinklalapiui Delfi sake R. Jokubaitis.

Šiuo metu koronavirusu sergantis R. Jokubaitis sezoną pradėjo itin sėkmingais mačais ir karjeros rekordas. Eurolygoje jis kol kas per mačą vidutiniškai renka po 7,4 taško, 2 atkovotus kamuolius ir 3 rezultatyvius perdavimus.

Savo paraiškas dalyvauti naujokų biržoje prieš termino pabaigą atsiėmė ir kiti du lietuviai Marekas Blaževičius bei Arnas Velička.

NBA naujokų birža vyks lapkričio 18-ąją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)