„Džiaugiuosi, kad nesergame, bet situaciją sekame kiekvieną dieną, bendraujame su žaidėjomis. Situacija tikrai neramina, bet visos pažadėjo saugotis ir ruošiasi. Turėsime nedaug treniruočių pasiruošti, labai gerai, kad vasarą galėjome padaryti tam tikrą įdirbį, tas tikrai atsilieps.

Žinau, kad dauguma rinktinių turės netekčių, žinome, kad yra sergančių žaidėjų. Bet kokiu atveju, ruošiamės visoms Serbijos žaidėjoms, Vilius Stanišauskas jau darbuojasi šiuo klausimu. Nuvykus bus aiškiau, turėsime tik dvi treniruotes sudėti visus taškus ir kilti į lemiamą mūšį.

Turėsime atmušti tą pirmą serbių bangą, jos griebia kaip laukiniai šunys už kaklo. Reikia išlaikyti rezultatą kuo teigiamesnį, kad gale rungtynių galėtume smogti.

Turėsime remtis savo lyderėmis, pagrindinėmis žaidėjomis, turime pranašumą po krepšiu“, – sakė Lietuvos moterų krepšinio rinktinės vyr. treneris Mantas Šernius.

Lietuvos rinktinė su Serbijos ekipa susitiks lapkričio 12 dieną, 14 valandą. Rungtynes tiesiogiai transliuos TV6 televizija.

Lietuvės pirmose E grupės rungtynėse namuose 108:43 įveikė Albaniją, o išvykoje 51:74 turėjo pripažinti Turkijos ekipos pranašumą.

Į finalinį Europos moterų krepšinio čempionato etapą pateks visų grupių nugalėtojos ir penkios geriausios komandos užėmusias antrąsias vietas grupėse.

KREPŠININKĖKLUBAS
Gintarė PetronytėUmana Reyer Venezia
Laura JuškaitėValencia Basket Club S.A.D.
Laura MiškinienėArka Gdynia
Eglė ŠikšniūtėIzmit Belediyespor
Gabija MeškonytėBuyusehir Belediyesi Adana BasketBol
Gabrielė ŠulskėVilniaus „Kibirkštis-MRU“
Kamilė NacickaitėBe klubo
Karolina KazočiūnaitėKauno „Aistės-LSMU“
Justė JocytėLDLC Asvel Feminin
Kristė TimofejevaVilniaus „Kibirkštis-MRU“
Audronė ZdanevičiūtėVilniaus „Kibirkštis-MRU“
Justina MiknaitėVilniaus „Kibirkštis-MRU“



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)