Pokalbiuose kartu su 8 kitų stipriausių nacionalinių čempionatų bei regioninių VTB Vieningosios ir Adrijos (ABA) lygų atstovais dalyvavo ir Lietuvos krepšinio lyga (LKL).

Remiantis Eurolygos paskelbtu pranešimu žiniasklaidai, konferencija buvo skirta pasidalinti informacija, susijusia su pandemija ir skirtingose šalyse taikomais karantino ribojimais. Taip tikimasi patobulinti turimus saugumo protokolus ir geriau pasiruošti artėjantiems mėnesiams.

Kartu pabrėžiama, kad jokie alternatyvūs Eurolygos bei Europos taurės varžybų formatai bei kalendoriai svarstomi nebuvo.

Primename, jog užsienio žiniasklaida praėjusį mėnesį spėliojo dėl galimos Eurolygos reakcijos daugėjant nukeliamų rungtynių. Svarstyta, jog reguliarusis sezonas tokiomis aplinkybėmis gali susidėti tik iš vieno rato, taip pat spekuliuota NBA ir FIBA pasitelkto „burbulo“ formato idėja.

Viešai rinktis alternatyvų kelią Eurolygą paragino ir Milano „Olimpia“ (Italija) strategas bei vienas klubo vadovų Ettore Messina, siūlęs padalinti kalendorių į dvi dalis ir iš pradžių „burbule“ sužaisti visą Eurolygos sezoną, o po to tęsti nacionalines pirmenybes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)