Pablo Laso auklėtiniai atkeltose rungtynėse išvykoje 85:83 (23:12, 21:17, 14:31, 27:23) įveikė vieną iš turnyro autsaiderių Bilbo „Reta Basket“ komandą, savo sąskaitoje turinčia tik 1 pergalę per 7 susitikimus.

„Real” į priekį vedė Trey Thompkinsas, per 25 min. pelnęs 16 taškų. Sergio Llullas pridėjo 14, Jaycee Carrollas ir Carlosas Alocenas – po 10 taškų.

Vienas iš ekipos lyderių Facundo Campazzo aikštėje pasirodė tik rungtynių pabaigoje, tačiau per 8 min. ant parketo spėjo pelnyti 6 taškus, sugriebti 4 atšokusius kamuolius ir surinkti 11 efektyvumo balų.

„Real“ šiose rungtynėse metė tiek pat dvitaškių ir tritaškių – po 33. Tikslą pasiekė 15 madridiečių metimų iš dviejų taškų zonos (45 proc.) ir 12 tolimų šūvių (33 proc.).

Pralaimėjusiems 18 taškų surinko aukštaūgis čekas Ondrejus Balvinas.

Jau penktadienį „Real“ laukia mačas Lietuvoje – su Kauno „Žalgiriu“. Kauniečiai su 5 pergalėmis kol kas yra vieni iš Eurolygos varžybų lyderių, o „Real“ neįprastai sau per 6 šio turnyro mačus laimėjo vos 2 kartus ir yra vos 15-oje pozicijoje.

7-ojo Eurolygos turo rungtynės tarp Kauno ir Madrido komandų prasidės penktadienio vakarą 20 val.

"Žalgiris" - "Real" statistika prieš rungtynes

„Žalgirio“ arenoje susitikimą galės stebėti ne daugiau nei 300 žiūrovų – tai bus paskutinis sporto mačas su sirgaliais prieš naują trijų savaičių karantiną.

Kaip trečiadienio vakarą informavo „Žalgirio“ klubas, visiems ekipos žaidėjams dar sykį buvo atlikti
COVID-19 testai ir visų atsakymai buvo neigiami. Taigi, rungtynės įvyks – jas Eurolyga paskelbė savaitės maču.

Jau yra aiškus ir dvikovai registruojamų žalgiriečių dvyliktukas, kuriame nebus saviizoliacijoje ir toliau liekančio Roko Jokubaičio (jam pakartotinis testas bus atliktas vėliau) ir traumą besigydančio Patricio Garino.

„Žalgiris“ savo interneto svetainėje informuoja, kad bilietų prekyba į šias rungtynes prasidės lapkričio 5 d., ketvirtadienį, 9.00 val., o pirmieji juos galės įsigyti 2019–2020 m. sezono abonementų turėtojai ir Garbės Klubo nariai. Jei liks nenupirktų bilietų, viešoje prekyboje jie atsiras penktadienį 9 val.

Bilietus žiūrovai galės įsigyti tik pirmajame arenos aukšte esančiame „Audi“ klube (bilieto kaina – 100 eurų) ir auksinėje zonoje (bilieto kaina – 90 eurų). Bilietą įsigiję aistruoliai gaus ir nemokamą parkavimo vietą prie arenos. Bilietus bus galima įsigyti tik internetu oficialioje Kauno „Žalgirio“ bilietų platinimo svetainėje.

Eurolygos turnyro lentelė (vieta, komanda, pergalės, pralaimėjimai, pelnyti taškai, praleisti taškai, taškų santykis)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)