Nors didžioji dalis žaidėjų ir trenerių jaučiasi neblogai, visi „Budivelnik“ nariai priversti karantinuotis, visos artimiausios komandos rungtynės Ukrainos čempionate yra nukeliamos.

Šioje komandoje žaidžia ir 36-erių vidurio puolėjas Michailas Anisimovas. Tarp ekipos narių yra ir praėjusį sezoną LKL čempionate Alytaus „Dzūkijos“ marškinėlius vilkėjęs amerikietis Gabe'as DeVoe.

Apie pirmuosius koronaviruso atvejus klube „Budivelnik“ pranešė dar praėjusią savaitę, o po papildomų savaitgalį atliktų tyrimų paaiškėjo tikrasis užsikrėtimo mastas.

Į aukščiausią Ukrainos krepšinio lygą „Budivelnik“ šį sezoną sugrįžo po dvejų metų pertraukos. Komanda kurį laiką kentėjo dėl finansinių nepriteklių.

Šiuo metu Ukrainos čempionato turnyro lentelėje „Budivelnik“ užima 7 vietą tarp 11 komandų. Paskutines savo rungtynes Kijevo ekipa žaidė spalio 31-ąją.

Ukrainoje COVID-19 infekcija sunkiai kontroliuojama. Per praėjusią parą šalyje diagnozuota beveik 9 tūkst. naujų ligos atvejų, iš viso nuo pandemijos pradžios jau nustatyta per 400 tūkst. užsikrėtimų, 7500 žmonių mirė.

Primename, kad 61-erių V. Chomičius prie Kijevo komandos vairo stojo po nesėkmingo mėginimo dalyvauti Seimo rinkimuose su Tomo Pačėso vadovaujama partija. Praėjusį sezoną legendinis Kauno „Žalgirio“ krepšininkas dirbo Alytaus „Dzūkijos“ ekipoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)