Puikiai „Ryto“ komandoje užsirekomendavęs D. Jacksonas gavo pasiūlymus iš „Panathinaikos“ ir „Baskonia“ klubų, tačiau yra arčiau susitarimo su Graikijos čempionais, rašo „Eurohoops“.

26 metų įžaidėjas pačioje spalio pabaigoje netikėtai paliko Vilniaus „Ryto“ komandą. Krepšininkas pareiškė, kad dėl šeimyninių aplinkybių privalo išskristi į Jungtines Amerikos Valstijas.

Žaidėjo pageidavimu klubas susilaikė nuo komentarų, kurie liečia jo šeimos reikalus, tačiau pradėjo paieškas kas galėtų pakeisti D. Jacksoną komandoje. Už kontrakto nutraukimą „Ryto“ klubas gaus numatytą kompensaciją.

„Betsafe-LKL“ lygoje D. Jacksonas buvo „Ryto“ lyderis – per 6 rungtynes vidutiniškai pelnė po 13,5 taško, atliko po 5,2 rezultatyvaus perdavimo, atkovojo po 3,3 kamuolio ir rinko po 18,8 naudingumo balo.

FIBA Čempionų lygoje jis kol kas vienintelėse rungtynėse su „Peristeri“ per 30 minučių pelnė 14 taškų, atliko 6 rezultatyvius perdavimus, perėmė 4 kamuolius ir surinko 8 naudingumo balus.

2016 metų NBA naujokų biržoje D. Jacksonas 45 šaukimu buvo pakviestas Bostono „Celtics“ komandos. Prieš išvykdamas į Europą jis sužaidė 26 rungtynes NBA vilkėdamas „Celtics“, Hjustono „Rockets“, Filedalfijos „76ers“ marškinėlius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)