Penktadienį paaiškėjo, kad dviejų žaidėjų COVID-19 testai buvo teigiami. Savaitgalį tyrimai buvo atlikti iš naujo ir šįkart virusas nustatytas 9 asmenims: 6 žaidėjams ir 3 personalo nariams.

Visi komandos nariai toliau lieka saviizoliacijoje.

„Lietkabelis“ trečiadienį turėjo pradėti Europos taurės antrąjį ratą rungtynėmis išvykoje su Bolonijos „Virtus“, bet į Italiją panevėžiečiai neišvyks. Mačas yra nukeliamas.

„Lietkabelis“ šią savaitę Europos taurėje žaidė su Andoros „MoraBanc“ ekipa, kurioje dar iki mačo buvo užfiksuotas vienas COVID-19 atvejis, penktadienį susirgo vyriausiasis treneris Ibonas Navarro, o sekmadienį klube nustatyti dar trys ligos atvejai.

Dėl COVID-19 protrūkio „Lietkabelis“ penktadienį LKL čempionate negalėjo susitikti su Alytaus „Dzūkija“, o dabar turės atidėti ir akistatą su Vilniaus „Rytu“, kuri turėjo įvykti lapkričio 7-ąją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)