Remiantis lygos pranešimu, artimiausio savaitgalio mačai neįvyks, o tolesni sprendimai bus priimami atsižvelgiant į vyriausybės nurodymus.

Nuo penktadienio Prancūzijoje įsigaliojo draudimas išeiti iš namų be svarbaus tikslo, uždaromi restoranai ir kiti ne pirmo būtinumo verslai, tačiau mokyklos ir gamyklos veiks toliau. Karantino priemonės bus taikomos mažiausiai iki lapkričio pabaigos.

Šią savaitę per dieną nustatomų naujų koronaviruso atvejų skaičius šalyje pasiekė 39 tūkst., mirtingumas taip pat yra didžiausias nuo praėjusio balandžio.

Primename, kad ketvirtadienį Eurolygos dvikovoje Prancūzijoje Kauno „Žalgiris“ susitiks su koronaviruso pastarosiomis savaitėmis paralyžiuotu Vilerbano ASVEL klubu.

Mačas prasidės neįprastu metu – 19 val. Lietuvos laiku. Jo pradžia paankstinta, mat dar prieš tai Prancūzijoje įvesta komendanto valanda nuo devintos vakaro.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)