Suplanuota, kad Turkijos ekipai šiame mače turėtų padėti traumą išsigydęs ir iš JAV jau sugrįžęs lyderis Shane'as Larkinas.

Visgi šią pozityvią žinią antradienį kiek apkartino kita naujiena. Atlikus koronaviruso tyrimus vienam „Anadolu Efes“ klubo nariui nustatyta COVID-19 infekcija. Pranešama, kad tai yra pagrindinės komandos narys – jis nejaučia klinikinių koronaviruso simptomų, tačiau jau yra izoliavęsis.

Šį vakarą kitiems „Anadolu Efes“ klubo nariams koronaviruso testai atliekami iš naujo.

Praėjusio sezono Eurolygos lyderė „Anadolu Efes“ ekipa naująsias pirmenybes pradėjo prastai ir per ketverias žaistas rungtynes laimėjo vos kartą. „Olympiakos“ savo ruožtu per penkis mačus laimėjo du kartus.

Antradienio vakarą apie koronaviruso atvejį pranešė ir Atėnų „Panathinaikos“ klubas. Informuojama, kad užsikrėtė vienas komandos narys, jis yra izoliuotas.

PAO šios savaitės Eurolygos rungtynes taip pat turi žaisti ketvirtadienį išvykoje – su Artūro Gudaičio atstovaujama Sankt Peterburgo „Zenit“ ekipa. Rusijos komanda dėl koronaviruso dvi savaites nedalyvavo varžybose, tačiau dabar jau yra pasirengusi sugrįžti į turnyrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)