Rungtynėse su „MoraBanc“ ekipa panevėžiečiams negalės padėti vienas lyderių Paulius Valinskas – 24 metų 191 cm ūgio gynėjas dėl kelio problemų liko namuose.

„Tai yra kelio sąnario uždegimas, kuris trukdo fizinei veiklai. Pauliui yra pritaikytas reabilitacijos planas: daromos injekcijos, kineziterapija, fizioterapijos procedūros. Šiuo metu Valinskui reikalinga ramybė. Vykdant planą, tikimasi, kad gynėjas artimiausiu metu grįš į rikiuotę“, – sakė „Lietkabelio“ kineziterapeutas Mangirdas Brundza.

Europos taurėje gynėjas per 26 minutes įmeta po 10 taškų, atkovoja 2,8 kamuolio, atlieka po 1 rezultatyvų perdavimą bei renka 5,8 naudingumo balo.

Dvikova antradienį prasidės 21 val. Lietuvos laiku.

Savo ruožtu, Andoros klubas pirmadienį pranešė apie teigiamą vieno iš ekipos trenerių štabo atstovų koronaviruso testą. Neįvardijamas specialistas izoliavosi namuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)