Maskvos srities „Chimki“ pirmadienį paskelbė, jog komanda atsižvelgs į srities gubernatoriaus rekomendacijas bei nuo spalio 21-osios iki lapkričio 7-osios žais už uždarų durų. Be sirgalių šį laikotarpį rungtyniaus ir Maskvos CSKA.

Rimo Kurtinaičio treniruojama „Chimki“ ekipa tuščioje namų arenoje priims Tel Avivo „Maccabi“ ir Belgrado „Crvena Zvezda“ krepšininkus, o CSKA per šį laikotarpį namie žais tik kartą – kitą savaitę už uždarų durų sužais su Valensijos „Basket“.

Eurolygos vadovai pirmadienį nutarė patvirtinti naują taisyklę, pagal kurią klubams, negalintiems registruoti aštuonių sveikų krepšininkų, bus leidžiama nukelti rungtynes iki 3 kartų. Taip siekiama išvengti techninių pralaimėjimų 0:20.

Pabrėžiama, jog ši taisyklė įsigalios ir atgaline data, todėl techniniai pralaimėjimai už praėjusią savaitę nesužaistus mačus nebus skiriami ir Sankt Peterburgo „Zenit“ bei Vilerbano ASVEL komandoms, kuriose susirgo didžioji dalis žaidėjų.

Į tokį sprendimą sureagavo praėjusią savaitę į Vilerbaną vykusio, bet varžovo ten nesutikusio Atėnų „Panathinaikos“ klubo gynėjas Nemanja Nedovičius. Buvęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ žaidėjas mano, kad Eurolyga turi skirti Graikijos komandai privatų skrydį.

„Neįvykusios rungtynės turės bus sužaistos kitą kartą? Gerai, puiku, bet duokite mums privatų skrydį. Mes visą dieną keliavome į Lioną, nuvykome ten ir buvome pasiruošę žaisti“, – socialiniame tinkle „Twitter“ rašė serbas.

Vienas iš N. Nedovičiaus sekėjų krepšininkui atsakė, jog dalinti privačius skrydžius Eurolygai būtų per didelė prabanga, o tokią atsakomybę galima užkrauti nebent pačiam ASVEL klubui. Atletas su tokia nuomone nesutiko ir priminė, kad turnyrą remia oro linijų milžinas „Turkish Airlines“.

„Kodėl gi ne? Tai yra antra geriausia pasaulio krepšinio lyga. Skirti privatų skrydį jai neturėtų būti problema. Be to, kas yra PAGRINDINIS rėmėjas?“, – retoriškai klausė N. Nedovičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)