Skelbiama, kad nuo šiol aštuonių sveikų krepšininkų neturinčios arba karantinuotis priverstos komandos vienas rungtynes galės perkelti tris kartus.

Iki šiol aštuonių sveikų krepšininkų registruoti negalinčioms ekipoms buvo numatyta skirti techninius pralaimėjimus 0:20.

Techninių pralaimėjimų galimybė išliks ir toliau. Jie bus skiriami tokiu atveju, jei klubams nepavyks suderinti nukeliamo mačo datos arba viršijus maksimalų nukeliamų rungtynių skaičių (3).

Dėl naujų susitikimų datos galės susitarti ir iki šiol savo mačų nesužaidusios ekipos. Praėjusią savaitę buvo atšauktos ketverios rungtynės, kuriose turėjo dalyvauti Vilerbano ASVEL ir Sankt Peterburgo „Zenit“.

Eurolyga reikalauja visas reguliariojo sezono rungtynes sužaisti iki balandžio 13-osios, o atkrintamųjų susitikimus – iki gegužės 5-osios.

Tokia tvarka bus taikoma ir Europos taurės varžybose. Ten reguliarusis sezonas baigsis gruodžio 22-ąją, o „Top 16“ etapas – vasario 23-ąją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)