Eurolygoje dominuojantis Kauno „Žalgiris“ (4/1) sugrįžo į pergalių kelią „Betsafe-LKL“ pirmenybėse. Visas rungtynes stabiliai pranašumą didinę kauniečiai sekmadienį namuose 84:63 (19:17, 21:14, 24:17, 20:15) nugalėjo Utenos „Juventus“ (4/2).

Kauno ekipos gretose debiutavo audringai „Žalgirio“ arenoje sutiktas Marekas Blaževičius. 19-metis per 17 minučių pelnė 13 taškų, atkovojo 5 kamuolius ir surinko 13 naudingumo balų.

„Pramečiau, kažkur nespėjau, kažkur neapsigyniau, tai proceso dalis, iš karto viskas negali gautis. Nesame visi genijai. Po truputį viskas gausis su darbo eiga“, – po rungtynių kalbėjo M. Blaževičius.

„Mums svarbu Mareką Blaževičių leisti žaisti ir tobulėti. Ieškosime rungtynių, momentų ar scenarijų, kur jis galėtų pasirodyti aikštėje, nes jis talentingas žaidėjas, – apie aukštaūgio debiutą kalbėjo austras. – Esu patenkintas, kaip jis šiandien žaidė, turint galvoje, kad kurį laiką neturėjo rungtynių patirties. Jis daug dirba, treneriai prisideda prie jo tobulėjimo. Jis susitvarko su situacijomis ir džiaugiuosi, kaip viskas vyksta“.

„Koks planas po dvigubos savaitės? Pirmadienis – laisva diena, o antradienį grįžtame į darbus“, – konstatavo M. Schilleris.

Kauno „Žalgiris“ kitą savaitę spalio 22 dieną žais Eurolygos rungtynes namie su Valensijos „Basket“, o spalio 25 dieną susigrums su „LKL-Betsafe“ dar nė karto nepralaimėjusia Vilniaus „Ryto“ ekipa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)