Įspūdingai nugalėtojų komandoje žaidė dvigubą dublį surinkęs legionierius Alanas Williamsas. Jis pelnė 26 taškus, atkovojo 17 kamuolių ir surinko 33 naudingumo balus.

M. Kalnietis per 28 min. pelnė 4 taškus (2/4 dvitaškiai), atkovojo 5 kamuolius, atliko 8 rezultatyvius perdavimus ir surinko 13 naudingumo balų.

M. Kuzminskas per 15 min. pelnė 3 taškus (1/3 dvitaškiai, 0/1 tritaškiai, 1/2 baudos) ir dvikovą baigė surinkęs -1 naudingumo balo.

„Nižnij Novgorod“ komandoje rezultatyviausiai žaidė Artiomas Komolovas ir Jevgenijus Babulinas, surinkę po 13 taškų.

Maskvos srities „Chimki“ ir Rimas Kurtinaitis pagaliau sulaukė gerų žinių – į aikštę grįžta 4 žaidėjai: Aleksejus Švedas, Janis Timma, Jordanas Mikey ir Jevgenijus Voronovas. Lietuvis galės mesti juos į kovą VTB lygos rungtynėse pirmadienį su „Astana“, skelbia oficialus klubo interneto puslapis.

„Chimki“ lyderis A. Švedas paskutines savaites treniravosi pagal individualų planą ir visiškai pasveiko po dubens traumos.

J. Timma, J. Mickey ir J. Voronovas pasveiko po koronaviruso užkrato. Krepšininkai buvo kelis kartus apžiūrėti, atliko kelis COVID-19 testus ir gali prisidėti prie komandos.

Karantine kol kas lieka Gregas Monroe ir Maksimas Baraškovas.

Traumuotų žaidėjų sąrašą papildė Sergejus Monia, susižeidęs nugarą prieš Eurolygos rungtynes su Vitorijos „Baskonia“. Sergejus Karasiovas ir Stefanas Jovičius vis dar sveiksta po traumų.

Vidurio puolėjas Andrejus Desiatnikovas dėl kryžminių raiščių traumos turėjo gultis ant operacinio stalo. Jo laukia maždaug pusės metų reabilitacija.

Priminsime, kad kelių žaidėjų sugrįžimas R. Kurtinaičiui reikalingas kaip oras – „Chimki“ jau dvi savaites vertėsi su 8 krepšininkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)