Prisnūdusi mačą pradėjusi „Barca“ iškart atsiliko 4:15, bet netrukus atsikvošėjo ir jau antrame kėlinyje pati ėmė krautis pranašumą – 29:24.

Visgi svečiai dar kartą spurtavo ir po kelių taiklių tritaškių paliko Katalonijos atstovus sau už nugarų – 44:55. „Barcelona“ atsakė Nicko Calatheso ir Kyle'o Kuričiaus šūviais bei solidžiu Brandono Davieso žaidimu, laimėjo atkarpą 12:0 ir persvėrė rezultatą savo naudai – 56:55.

Nors graikai sugebėjo išplėšti pratęsimą, kai pačioje ketviro kėlinio pabaigoje tris baudas realizavo Leonidas Kaselakis, per pratęsimą jau dominavo šeimininkai, vertęsi ne tik be Nikolos Mirotičiaus, bet ir Alexo Abrineso bei Victoro Clavero.

Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai po šios pergalės pakilo į antrą Eurolygos turnyro lentelės vietą. Katalonai šiuo metu atsilieka tik nuo vienvaldžio turnyro lyderio Kauno „Žalgirio“ (4/0).

Nugalėtojams 24 taškus surinko Cory Higginsas, 20 – B. Daviesas, po 14 – Nickas Calathesas ir Kyle'as Kuričius.

PAO gretose išsiskyrė: Marcusas Fosteris 24, Howardas Sant-Roosas 17, Konstantinos Mitoglou 16 (12 atk. kam.), Nemanja Nedovičius 15 taškų.


Kitą penktadienį „Barca“ savo aikštėje priims Madrido „Real“ klubą.

Dabartinė Eurolygos turnyro lentelė:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)