29-erių krepšininkas Šarūno Jasikevičiaus treniruojamai ekipai nepadės šio vakaro (ketvirtadienio) namų rungtynėse su Atėnų „Panathinaikos“, jis nežaidė ir antradienį, kai „Barcelona“ išvykoje vargais negalais palaužė Valensijos „Basket“ (71:66).

Apie užsikrėtimą koronavirusu krepšininkas pats pranešė socialiniame tinkle „Twitter“ – liga jam nustatyta sugrįžus iš Sankt Peterburgo, kur iš rikiuotės iškrito daugiau nei pusė vietos „Zenit“ komandos narių.

Po kelių dienų N. Mirotičius atnaujino informaciją apie savo ligą. Anot Ispanijos pilietybę turinčio juodkalniečio, jis nėra iš tų žmonių, kurie, užsikrėtę COVID-19, nejaučia jokių simptomų.

„Turiu pripažinti, kad jaučiuosi daug prasčiau nei įsivaizdavau, kad jausiuosi“, – atskleidė krepšininkas.

N. Mirotičius yra ketvirtas „Barcelonos“ klubo narys, kuriam diagnozuotas koronavirusas. Jis buvo nustatytas ir trims trenerių štabo nariams – vyriausiajam strategui Šarūnui Jasikevičiui bei jo asistentams Dariui Maskoliūnui bei Davidui Garciai.

Š. Jasikevičius jau pasveiko po ligos ir vadovauja komandai.

N. Mirotičius į rikuotę galės grįžti mažiausiai po savaitės izoliacijos ir tik tuo atveju, jei du jam atlikti koronaviruso testai bus neigiami.

„Barcelona“ per trejas sužaistas Eurolygos rungtynes iškovojo dvi pergales. Pralaimėta tik jau minėtai „Zenit“ ekipai – tuomet prie ekipos vairo stovėjo užsikrėtimo koronavirusu išvengęs Tomas Masiulis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)