Šaro auklėtiniai svečiuose 71:66 įveikė iki tol neklupusią „Valencią“.

Nors Š. Jasikevičius pankankamai greitai išsigydė koronavirusą, nuostolių Katalonijos klube netrūksta: į trenerių štabą iš karantino dar negrįžo užsikrėtęs asistentas Darius Maskoliūnas, o dėl tos pačios priežasties iš rikiuotės iškrito ir komandos lyderis Nikola Mirotičius.

Antradienį jį puikiai pavadavo latvis Rolandas Šmitas, kuris sumetė 15 taškų ir buvo rezultatyviausias žaidėjas aikštėje.

Puolėją po susitikimo itin gyręs Š. Jasikevičius pasisakė ir apie dabartinę Eurolygos turnyro padėtį.

„Tai – labai sudėtinga situacija. Eurolyga daro viską, kas yra jos jėgoms. Pirmiausia turime galvoti apie savo ir aistruolių sveikatą. Eurolyga stengiasi laikytis, tačiau kontrolė slysta jai iš rankų.

Mes čia esame tam, kad žaistume, bet reikia rasti geresnius sprendimus, kaip keliauti į rungtynes ir kaip elgtis jas atšaukus. Kol kas dėl jų – nežinia“, – skėsčiojo rankomis 44-erių metų Šaras.

Galingu spurtu 16:0 trečiame kėlinyje Valensijos atstovus palaužusi „Barca“ ketvirtadienį namuose priims Atėnų „Panathinaikos“.

Tuo metu „Valencios“ varžovu turėjo būti Sankt Peterburgo „Zenit“, tačiau šios rungtynės dėl į Rusijos ekipą smarkiai įsisukusio COVID-19 atšauktos.

Neįvyks ir dar mažiausiai du šios savaitės susitikimai: ASVEL – „Panathinaikos“ ir Vitorijos „Baskonia“ – „Zenit“, o dar vienas mačas (ASVEL–Belgrado „Crvena Zvezda“) kabo ant labai plono plauko.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)