Antrąją savaitę iš eilės šiame rinkinyje sutinkame Justą Furmanavičių – staigiu prasiveržimu pasižymintis „Šiaulių“ krepšininkas pirmuoju žingsniu paliko už nugaros Andrew Goudelocką ir atsispyręs nuo baudos aikštelės prieigos atliko dėjimą viena ranka.

Ketvirtojoje vietoje – „Dzūkijos“ vidurio puolėjas Matas Jucikas ir jo kamuolio varymosi įgūdžiai. 205 cm ūgio žaidėjas gindamasis apvogė priešininkų įžaidėją Bryantą Crawforfą, driblingu už nugaros pradėjo greitą komandos išpuolį ir kamuolį įteikė į priekį nuskuodusiam Kristupui Žemaičiui, kuris už perdavimą atsidėkojo dviem taškais.

Trečiasis liko kitas alytiškių žaidėjas – „Betsafe-LKL“ naujokas Martynas Zigmantavičius. Gynėjas paskutinėmis antrojo kėlinio sekundėmis sugebėjo išvengti uteniškių gynybos ir, nepaisant sunkios metimo padėties, smeigė tritaškį aidint sirenai.

Antroje pozicijoje atsidūrė dar vienas šiauliečių epizodas – Elvaro Fridrikssono perdavimą dviem taškais efektingai pavertė atletiškasis „Šiaulių“ gynėjas Martynas Varnas.

Visgi visus kitus įspūdingiausius momentus šįkart nurungė Prienų „CBet“ jaunojo talento Tomo Digbeu ataka. Sėkmingose prieniškiams rungtynėse su Klaipėdos „Neptūnu“ prancūzas nurūko į varžovų aikštės pusę ir be pasigailėjimo sugrūdo sviedinį į krepšį kartu su jam trukdžiusio Giedriaus Stankevičaus mėsomis.