„Crvena Zvezda“ turi dinamiškus žaidėjus. Tai – Langstonas Hallas, Jordanas Loydas, Torrianas Waldenas. Treneris Saša Obradovičius mėgsta formuoti tokią komandą. Antras varžovus charakterizuojantis bruožas yra tai, kad jie aktyviai ginasi visoje aikštėje“, – apie Belgrado ekipą sakė M. Schilleris.

Eurolygos starte „Crvena Zvezda“ 63:77 nusileido Stambulo „Fenerbahče“ ekipai, o kitame ture 90:73 sutriuškino Vitorijos „Baskonia“ krepšininkus.

„Tai gera komanda, turinti gerą trenerį ir talentingus žaidėjus. Lygoje nėra komandų, kurias galima būtų lengvai įveikti. Šioje lygoje nėra pokštų ir naujagimių – visos rungtynės yra atkaklios. Tai sezono pradžia ir visi sprendžia savo uždavinius“, – tęsė „Žalgirio“ strategas.

Kalbėdamas apie varžovų pomėgį mesti daugiau tritaškius nei dvitaškius M. Schilleris sakė, kad atkreipė savo auklėtinių dėmesį į tai, tačiau neketina tritaškiais varžytis su „Crvena Zvezda“ – tiesiog reikia atlikti laisvus tolimus metimus.

Ar į Eurolygos komandas įsisukęs koronavirusas verčia nerimauti M. Schillerį?

„Darau viską, kad nesusirgčiau koronavirusu, tačiau asmeniškai jo nebijau. Gerbiu visas taisykles. Žinoke, kad turime atlikti savo darbą ir tuo pačiu išlikti sąmoningais, sveikais. Mes esame testuojame ir vidurnaktį kai grįžtame ir išvykstame. Esame testuojami papildomai, kaip Joffrey Lauvergne“, – kalbėjo žalgiriečių strategas.

Jis patvirtino, kad Patricio Garino vis dar negali žaisti, o jo situacija rimtesnė nei buvo galvojama iš pradžių.

Priminsime, kad „Žalgiris“ Rusijoje rungtyniavo be vidurio puolėjo Joffrey Lauvergne'as, kuriam dar trečiadienį atliktas COVID-19 testas buvo parodęs teigiamą rezultatą.

Kaune izoliavęsis ir jokių COVID-19 simptomų nejaučiantis J. Lauvergne'as papildomus testus atliko penktadienį ir šeštadienį. Abiejų testų rezultatai buvo neigiami. M. Schilleris patvirtino, kad prancūzas turi leidimą prisidėti prie komandos ir žaisti.

Lietuvos čempionai Eurolygoje kol kas žengia be pralaimėjimų – Pirėjuje 68:67 nugalėjo „Olympiakos“ ir Masvkoje 84:70 įveikė „Chimki“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)