Prienų klubas bent iki sekmadienio vakaro gali didžiuotis trečiąja vieta turnyrinėje lentelėje.

Šį kartą sužibėjo Dominykas Domarkas. Prieniškių gynėjas pelnė 19 taškų, atliko 8 rezultatyvius perdavimus ir surinko 29 naudingumo balus.

Vėl efektyvus buvo Regimantas Miniotas. Aukštaūgis pelnė 16 taškų, atkovojo 11 kamuolių ir surinko 22 naudingumo balus. Tai jau trečiasis žaidėjo dvigubas dublis šį sezoną.

„Neptūno“ gretose lyderiavo 22-erių metų Tadas Pažėra. Įžaidėjas pelnė 18 taškų, atliko 3 rezultatyvius perdavimus ir surinko 16 naudingumo balų.

„Neptūnui“ pritrūko starto penketo žaidėjų indėlio. „CBet“ penketuke visi žaidėjai pelnė dviženklį taškų skaičių, o klaipėdiečiams vienintelis Tadas Pažėra nuo suolo įnešė daugiau nei 10 taškų.

Koją pakišo ir klaidos. Šioje kategorijoje svečiai „laimėjo“ 10:20.

Marquisas Wrightas rungtynes pradėjo 8 taškų atkarpa, o „CBet“ startavo spurtu 15:4. „Neptūnas“ reagavo žaibiškai ir surado savo ginklų puolime. Pirmoji atkarpa pažymėta puikiu puolimu – 27:24.

Taškų fejerverką antrajame kėlinyje surengė „Neptūno“ viltis Tadas Pažėra. 16 taškų, 4 iš 4 tritaškių padėjo uostamiesčiui klubui laikytis rungtynėse. Tiesa, „CBet“ po dviejų kėlinių išliko priekyje 47:46.

Po pertraukos svečiai paleido rungtynes iš savo rankų. Dominykas Domarkas ir M. Wrightas užtikrintai pjaustė „Neptūno“ gynybą ir vienu metu braukė pranašumą ties 12 taškų (70:58).

Ketvirtojo kėlinio pradžioje 8:0 spurtavęs „CBet“ palaužė klaipėdiečius (80:63). Likusią kėlinio dalį „CBet“ tik didino pranašumą.

„CBet“: Dominykas Domarkas 19 (8 rez. perd., 29 naud. bal.), Remigijus Miniotas 16 (11 atk. kam.), Marquisas Wrightas ir Mindaugas Sušinskas po 15 taškų.

„Neptūnas“: Tadas Pažėra 18 (4/8 tritaškiai), Evaldas Šaulys ir Giedrius Stankevičius po 9 taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)