Kaip pranešta penktadienio vakarą, šeštadienį (spalio 10-ąją) turėjusios įvykti Utenos „Juventus“ ir Alytaus „Dzūkijos“ rungtynės yra perkeliamos sekmadienį, spalio 11-ąją.

Lyga informuoja: „Gavome informaciją iš tyrimų laboratorijos, jog „Pieno žvaigždžių” komandos narių tyrimų rezultatai paaiškės tik šiąnakt, o komandą ir Lietuvos krepšinio lygą jie pasieks tik rytoj ryte.

Įvertindami visas galimas rizikas, informuojame, kad „Betsafe-LKL“ čempionato rungtynės tarp Utenos „Juventus” ir Alytaus „Dzūkijos“ komandų yra perkeliamos į spalio 11 d. Kadangi su tokio pobūdžio situacija susiduriame pirmą kartą, prašome visų supratimo ir kantrybės.“

Tai jau antros per keletą dienų perkeliamos LKL rungtynės. Šį karuselė įsisuko po ketvirtadienio vakarą paskelbtos žinios, jog Kauno „Žalgirio“ ekipos vidurio puolėjo Joffrey Lauvergne‘o COVID-19 testas buvo teigiamas. Tuomet priimtas sprendimas nukelti „Žalgirio“ ir Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ mačą, turėjusį vykti šį sekmadienį. Kada jis bus surengtas, kol kas nėra aišku.

Praėjusį sekmadienį prieš kauniečius kovojusiems „Pieno žvaigždžių“ krepšininkams penktadienį atlikti COVID-19 testai, apie jų rezultatų paskelbimo laiką ir su tuo susijusius pokyčius LKL informuoja savo žinutėje.

Taigi, šio LKL savaitgalio rungtynių tvarkaraštis kol kas yra toks:

šeštadienis, spalio 10-a

17.00 Prienų „CBet“ – Klaipėdos „Neptūnas“
17.00 Vilniaus „Rytas“ – „Šiauliai“

sekmadienis, spalio 11-a

17.00 Utenos „Juventus“ – Alytaus „Dzūkija“
17.00 Pasvalio „Pieno žvaigždės“ – Panevėžio „Lietkabelis“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)