Georgios Dedas bus atsakingas už Europos ir JAV žaidėjų rinkų stebėjimą ir kandidatų paiešką. Giedrius Žibėnas aktyviai bendradarbiaus su „Ryto“ jaunimo piramidės vyriausiais treneriais Edvinu Justa ir Gintautu Regina, koordinuos klubo jaunųjų talentų ugdymo procesą.

Po metinio dalininkų susirinkimo ir audito pateiktų išvadų „Ryto“ klubas nusprendė atskirti sportinę ir administracinę klubo veiklas. Kaip jau skelbta anksčiau, direktoriaus pareigose R. Jarutį pakeis Justas Jankauskas.
e
„Norime padėkoti Rolandui už darbą sudėtingu pandemijos metu. Vertiname jo atsidavimą „Rytui“ ir indėlį jaunimo programoje. Turime organizacijos ilgalaikę strategiją. Tikiu, kad pirmieji naujojo trenerio darbo mėnesiai parodė, jog Donaldo patirtis ir įsitraukimas yra sėkmingo etapo Vilniaus krepšiniui pradžia.

Treneris sugeba telkti ir siekti rezultato. Arno Butkevičiaus ir Martyno Echodo išlaikymas komandoje yra to įrodymas. Trenerių štabas prisiima atsakomybę už „Ryto“ organizacijos sportinius rezultatus, o administracijos vadovas rūpinsis tvarkinga finansine veikla, biuro darbo valdymu, rėmėjų paieškomis, idėjų generavimu, skolų valdymu, sutartimis ir daugybe kitų reikalų. Visi esame įsitikinę, kad toks modelis padės nuosekliai judėti į priekį“, – kalbėjo „Ryto“ klubo valdybos pirmininkas Darius Gudelis.

„Ryto“ klubas tikisi, kad sostinės krepšinio bendruomenė pajus akivaizdžią permainų naudą.

„Vertiname tokį klubo vadovų pasitikėjimą ir, žinoma, stengsimės jį pateisinti. Žinome ką darome, pasidalinome darbais ir einame pirmyn. Šią akimirką ieškome pastiprinimo vidurio puolėjo pozicijoje. Norime kovoti dėl aukščiausių tikslų, demonstruoti akiai patrauklų žaidimą ir džiuginti „Ryto“ fanus. Darbas vyksta kiaurą parą ir gal jau greitai turėsime žinių, kurios sustiprins mus prieš atsakingas kovas“, – kalbėjo D.Kairys.

Praėjusį trečiadienį dalininkų susirinkime įsteigta Vilniaus „Ryto“ Taryba, kurią sudarys klubo aistruolių, sostinės krepšinio veteranų, partnerių ir rėmėjų atstovai. Ji diskutuos ir generuos naujas idėjas bei palaikys glaudesnį klubo bendruomenės ryšį. Kviečiame iki lapkričio 1d. teikti savo kandidatus į Tarybą elektroniniu paštu club@rytasvilnius.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)