Toks sprendimas priimtas dėl Slovėnijos Nacionalinio visuomenės sveikatos instituto nurodymo visai „Cedevita-Olimpija“ komandai laikytis saviizoliacijos.

Turnyro organizatoriai dar įvertins situaciją, tačiau pagal naująjį Eurolygos saugumo protokolą, Slovėnijos sostinės ekipa turėtų išvengti techninio pralaimėjimo, mat žaisti ji negali dėl atsakingos vietos institucijos reikalavimų.

„Cedevita-Olimpija“ į karantiną pateko sekmadienį iškart po Adrijos (ABA) lygos rungtynių su Novo Mesto „Krka“.

Mačo metu atskriejo žinia apie tai, kad ekipos žaidėjui Alenui Hodžičiui diagnozuotas koronavirusas. Nors užsikrėtė tik vienas krepšininkas, pagal Slovėnijos įstatymus, izoliuotis teko visai komandai. Karantino neišvengė ir priešininkai bei arbitrai.

Pirmame Europos taurės turnyro ture praėjusią savaitę Juricos Golemaco auklėtiniai išvykoje 76:80 nusileido „Nanterre“ (Prancūzija).

Primename, kad koronavirusas privertė keisti ir tų pačių organizatorių rengiamos Eurolygos tvarkaraštį. Dėl protrūkio „Barcelona“ (Ispanija) klube diena pavėlintas mačas Sankt Peterburge su vietos „Zenit“ (Rusija).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)