Traumas gydosi „Chimki“ krepšininkai Aleksejus Švedas, Gregas Monroe, Stefanas Jovičius. COVID-19 diagnozuotas Janiui Timmai, Jordanui Mickey ir Jevgenijui Voronovui. Vienas ar du iš pastarųjų trijų žaidėjų spalio 9-ąją gali įbėgti į aikštę, jei abiejų koronaviruso testų rezultatai bus neigiami. Errickas McCollumas po kelionės iš JAV priverstas laikytis saviizoliacijos.

Rimo Kurtinaičio treniruojama „Chimki“ komanda pirmajame ture namie patyrė nesėkmę akistatoje su Atėnų „Panathinaikos“ 76:78. „Žalgiris“ pirmosiose rungtynėse svečiuose 68:67 privertė pasiduoti Pirėjo „Olympiacos“ krepšininkus.

„Chimki“, be visų septynių minėtų žaidėjų, pirmadienį VTB Jungtinės lygos mače sugebėjo užtikrintai pranokti Talino „Kalve/Cramo“ 92:74. Į Pamaskvio komandos sudėtį buvo įtrauktas būrys krepšininkų iš jaunimo komandos.

„Barcelona“ klube koronavirusu užsikrėtė vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius ir jo asistentas Darius Maskoliūnas. Jų nebus Sankt Peterburge, kai „Barca“ svečiuose kovos su vietos „Zenit“, kuriam atstovauja Artūras Gudaitis. Katalonijos klubo vairą perims katalonas Davidas Garcia.

Eurolygos rungtynės tarp Sankt Peterburgo „Zenit“ ir „Barcelona“ yra perkeliamos į spalio 9 d. Šias rungtynes spalio 9 d. tiesiogiai nuo 19.00 val. rodys naujos kartos televizija Go3, o per „TV3 Sport 2“ kanalą galima bus pamatyti rungtynių įrašą 23.45 val.

Pirmojo turo dvikovoje „Barcelona“ krepšininkai savo aikštėje 76:66 įveikė Maskvos CSKA, o „Zenit“ kiek netikėtai išvykoje 73:69 nugalėjo Stambulo „Efes Pilsen“ ekipą. Tada A. Gudaitis pelnė 7 taškus, atkovojo 5 kamuolius.

Vitorijos „Baskonia“, kurios aprangą vilki Rokas Giedraitis ir Tadas Sedekerskis, penktadienį Belgrade susitiks su „Crvena Zvezda“. Pirmosiose Eurolygos sezono rungtynėse baskų klubas Vitorijoje 76:63 nukovė Madrido „Real“. Toje dvikovoje R. Giedraitis surinko 12 taškų, o T. Sedekerskis nepasižymėjo.

„TV3 Sport“ ir „TV3 Sport 2“ kanalai bei naujos kartos televizija „Go3“ tiesiogiai parodys šešerias antrojo Eurolygos turo rungtynes.

Tiesioginių transliacijų tvarkaraštis:

spalio 8 d.

20.15 val. „Anadolu Efes“ – „Fenerbahce“ („Go3“),
22.00 val. „Real“ – „Valencia“ („TV3 Sport2“, „Go3“);

spalio 9 d.

19.00 val. „Zenit“ – „Barcelona“ („Go3“),
19.45 val. ‚Chimki“ – „Žalgiris“ („TV3 Sport“, „Go3“),
20.45 val. „Panathinaikos“ – „Olympiacos“ („Go3“),
21.30 val. „Armani“ – ASVEL („TV3 Sport2“, „Go3“).

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)