Svarbu tai, kad Kėdainių ekipos šįkart Marius Kiltinavičius netreniravo dėl ligos, jį pavadavo Šarūnas Ciparis.

Atsakomasis mačas šių komandų lauks spalio 27 dieną Kėdainiuose.

„Nevėžio-Optibet“ ekipa pirmojo ketvirčio pabaigoje buvo įgavusi persvarą (19:10), tačiau ji labai greitai ištirpo. Darjušas Lavrinovičius ir Paulius Semaška skirtumą mažino, o Aurelijaus Pukelio tritaškis išvedė į priekį „Vytį“ – 24:23.

Tolimų metimų dėka šakiškiai toliau liko priekyje ir į pertrauką iškeliavo pirmaudami – 39:36. Tiesa, P. Semaška užsidirbo ketvirtą pražangą, kas reiškė, jog lyderį gali tekti tausoti antroje mačo dalyje.

Vis tik tai nė kiek nekišo kojos – „Vytis“ išliko priekyje ir toliau, o „Nevėžiui“ sunkiai sekėsi įrodyti savo pranašumą. Prabėgus trims ketvirtojo kėlinio minutėms šeimininkai buvo priekyje 65:59, bet tritaškiu atsakė Domantas Vilys.

Tuo pačiu atsakė ir Marijus Užupis, o Š. Vingelis skirtumą didino iki aštuonių – 72:64. Maža to, techninę pražangą gavo Vaidas Čepukaitis ir „Nevėžis-Optibet“ ėmė skęsti. Per likusį laiką svečiai pasipriešinimo nebesukūrė – klydo, neužpuolė, rinko pražangas, tad „Vytis“ įtvirtino pergalę.

Kėdainių ekipa šiame mače pataikė tik 3 tritaškius iš 12 – visus juos smeigė D. Vilys.

„Nevėžis-Optibet“: Vaidas Kariniauskas 15, Domantas Vilys 12 (3/4 trit.), Ignas Lukošius 11, Vaidas Čepukaitis 9, Martynas Pocevičius 7, Panagiotis Kalaitzakis 6 (8 atk. kam.).

Vytis“: Aurelijus Pukelis 22 (9 atk. kam., 33 n.b.), Darjušas Lavrinovičius 14, Paulius Semaška ir Laurynas Samėnas – po 10, Šarūnas Vingelis 7.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)