Ekipa jau išsityrė sekmadienį, ir tuomet visi atsakymai buvo neigiami. Tačiau procedūrą būtina pakartoti, o iki tol visi žaidėjai privalo saviizoliuotis namuose.

Panašu, kad šio reikalavimo nepaisė „Barcos“ naujokas iš Graikijos Nickas Calathesas. Pirmadienį jis buvo pastebėtas vieno Barselonos restorano lauko terasoje.

Anot laikraščio „Sport“, klubas paaiškino, jog pavalgyti į greta namų esantį restoraną įžaidėjas išėjo su jį aplankiusiais artimaisiais.

Iškeliauti į Rusiją „Barcelona“ turėtų trečiadienį, o Eurolygos mačas su buvusio katalonų stratego Xavi Pascualio treniruojamu „Zenit“ laukia ketvirtadienį.

Jeigu „Barcelona“ neatvyktų žaisti rungtynių, jai turėtų būti įskaitytas techninis pralaimėjimas 0:20. Prašyti Eurolygos atidėti dvikovą būtų galima tik tuo atveju, jei keliauti į Rusiją uždraustų vietos sveikatos apsaugos institucijos.

Primename, kad koronaviruso aliarmas Ispanijos vicečempionų klube nuskambėjo, kuomet COVID-19 diagnozuotas ekipos treneriams iš Lietuvos Šarūnui Jasikevičiui, jo asistentui Dariui Maskoliūnui ir dar vienam neįvardijamam darbuotojui. Jie lieka saviizoliacijoje.

Teigiami buvo testai, atlikti po pirmojo Eurolygos turo susitikimo su Maskvos CSKA. „Raudonarmiečių“ gretose infekcija nustatyta trims krepšininkams: latviui Janiui Strelniekui, rusui Semionui Antonovui ir serbui Nikolai Milutinovui.

Prieš tai dėl kontakto su sergančiu asmeniu izoliuotis turėjo „Barcelona“ puolėjas Victoras Claveras.

Dėl trenerių štabe įsisukusio viruso buvo atidėtas sekmadienį turėjęs vykti Ispanijos ACB lygos susitikimas su San Sebastiano „Delteco GBC“, katalonai nutraukė treniruotes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)