Infekcija nustatyta latviui Janiui Strelniekui, rusui Semionui Antonovui ir serbui Nikolai Milutinovui. Visi jie atskirti nuo komandos.

CSKA ketvirtadienį svečiavosi Barselonoje, kur Eurolygos starte 66:76 nusileido „Barcai“.

Praėjus dviem dienoms nuo šio mačo „Barcelona“ paskelbė, kad artimiausiu metu turės verstis be savo trenerių – buvusių žalgiriečių 44-erių metų Šarūno Jasikevičiaus ir 49-erių metų Dariaus Maskoliūno, kuriems nustatytas koronavirusas.

Abu strategai jaučiasi gerai ir simptomais nesiskundžia, bet priversti saviizoliuotis.

Sekmadienį „Barcelona“ ACB lygoje susitinka su „Gipuzkoa“ klubu. Jei mačas nebus nukeltas, per jį prie katalonų vairo stovės Šaro asistentas Davidas Garcia.

CSKA treniruojantis graikas Dimitrios Itoudis prieš sezono pradžią kelias savaites sirgo COVID-19.

CSKA sekmadienį 13 val. namuose žais VTB lygoje dvikovą su Krasnodaro „Lokomotiv“ ekipa.

Kitą savaitę, ketvirtadienį, maskviečiai savo aikštėje priims Tel Avivo „Maccabi“ kolektyvą.

Eurolyga pandemijos akivaizdoje paskelbė sveikatos ir saugumo protokolo taisykles, kurių privalo laikytis turnyro dalyviai. Komandų žaidėjai, trenerių štabas ir teisėjai – nuolat testuojami, o rungtynės susidarius nepaprastajai situacijai gali būti perkeltos į alternatyvią vietą arba net atšauktos.

Tiesa, piktnaudžiauti tuo nebus leidžiama: jei tris kartus nepavyks suderinti rungtynių vietos ir laiko, namų komandai bus įskaitytas pralaimėjimas 0:20. Klube taip pat negali likti sveiki mažiau nei 8 žaidėjai, o pasikartojantys techniniai pralaimėjimai grėstų ir galima diskvalifikacija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)