Vienu iš rungtynių didvyrių tapo Rokas Giedraitis, paskutinę sekundę pataikęs tritaškį iš aikštės krašto ir taip tarsi uždėjęs vyšnią ant torto.

R. Giedraitis nugalėtojams per 30 min. pelnė 12 taškų (4/9 dvitaškiai, 1/3 tritaškiai, 1/1 baudos), atkovojo 5 kamuolius, perėmė 3 kamuolius, kartą suklydo, išprovokavo 5 pražangas, kartą prasižengė ir surinko 15 naudingumo balų. Kitas lietuvis Tadas Sedekerskis žaidė 5 min. kartą suklydo ir taškų nepelnė.

Itin atkakliai vykusiose rungtynėse pirmaujanti komanda nuolat keitėsi tris kėlinius, tačiau paskutinį ketvirtį su didesniu užsidegimu žaidusi Vitorijos ekipa perėmė iniciatyvą ir pergalės iš rankų nepaleido.

Baskonia“: Pierria Henry 23, Alecas Petersas 18, Rokas Giedraitis ir Luca Vildoza po 12.

Real“: Facundo Campazzo 17, Jaycee Carrollas ir Walteris Tavaresas po 10.

Rungtynėse Miunchene vyko krepšinio trileris su pratęsimu ir intriga iki paskutinių sekundžių. Dvikovoje su vietos „Bayern“ pratęsimo pabaigoje tritaškį smeigęs Shavonas Shieldsas išplėšė Milano „Armani“ ekipai pergalę 81:79 (15:14, 17:17, 22:24, 16:15; 11:9).

Buvęs žalgirietis Zahas LeDay nugalėtojams per 15 min. pelnė 6 taškus (3/4 dvitaškiai, 0/1 tritaškiai), atkovojo kamuolį, triskart suklydo, blokavo metimą ir surinko 5 naudingumo balus.

Bayern“: Wade'as Baldwinas IV 18, Jalenas Reynoldsas (11 atk.k.) ir Nihadas Dedovičius po 14,Vladimiras Lučičius 12.

Armani“: Malcolmas Delaney 17, Kyle'as Hinesas 16, Shavonas Shieldas 9.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)