Nei su R. Jaručiu, nei su „Ryto“ valdybos pirmininku Adomu Bužinsku Delfi trečiadienio popietę susisiekti nepavyko.

„Ryto“ vykdančiojo direktoriaus postą šiemet užėmęs Justas Jankauskas Delfi patvirtino, jog trečiadienį vyko klubo dalininkų susirinkimas, tačiau teigė, jog oficiali informacija apie jame priimtus sprendimus bus skelbiama tik kitą dieną.

Vis dėlto tiek laukti nereikės – tylą sostinės klubas nutraukė lakoniška žinute socialiniame tinkle.

„Po šiandien įvykusio klubo dalininkų susirinkimo nuspręsta atsižvelgti į atlikto audito rekomendacijas ir siekiant efektyvesnių darbo rezultatų atskirti klubo finansinę ir sportinę veiklas. Todėl „Ryto“ direktoriaus pareigas nuo šiol užims J. Jankauskas“, – rašoma klubo paskyroje socialiniame tinkle.

Kaip praneša Krepsinis.net redaktorius Edgaras Pulkovskis, R. Jarutis visiškai su sostinės ekipa gali ir neatsisveikinti – esą jam siūloma dirbti sporto direktoriumi.

Primename, kad R. Jarutis praėjusį vasarį susilaukė kito „Ryto“ vadovybės atstovo Lino Kleizos pretenzijų. Pastarasis kritikavo 44-erių buvusį krepšininką dėl klubo sutarties su jo paties vadovaujama bendrove „LTU basketball agency“.

Pagal šią sutartį buvo išmokėti, bet vėliau grąžinti 8,3 tūkst. eurų.

Tuomet konfliktas buvo išspręstas L. Kleizai pasitraukus iš „Ryto“ dalininkų gretų.

A. Bužinskas teigė pasitikintis klubo direktoriumi ir žadėjo, jog bet kokias abejones dėl finansinio skaidrumo Vilniaus ekipoje išsklaidys visuomenei pristatyti audito rezultatai.

Iki šiol jie paviešinti taip ir nebuvo.

Justas Jankauskas (Foto: rytasvilnius.lt)
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)