Per trejas sužaistas rungtynes Santjago de Kompostelos „Obradoiro“ naujokas fiksavo 27,7 naudingumo balų vidurkį, o jo komanda – trijų pergalių seriją.

L. Biručio statistika kol kas, anot oficialios ACB lygos svetainės internete, tiesiog skandalinga – 19,3 taško, 8 atkovoti kamuoliai.

„Puikus jausmas. Šis apdovanojimas paskatins mane dirbti dar sunkiau“, – sakė 213 cm ūgio „centras“ iš Lietuvos, jau pamiršęs pastaraisiais metais jį kamavusias sveikatos problemas.

2018 metais pakviestas į pagrindinę Kauno „Žalgirio“ komandą, šiaulietis iš pradžių prisėdo ant atsarginių suolo, o vėliau dėl kelio traumos liko toli užribyje.

Praėjusiame sezone paskolintas Prienų „Cbet“ ekipai L. Birutis pamažu atgavo žaidimo įgūdžius. Praėjusį vasarį „centras“ buvo pripažintas naudingiausiu Lietuvos krepšinio lygos (LKL) mėnesio žaidėju, tačiau vos spėjus įsibėgėti teko stabdyti dėl sezoną nutraukusio koronaviruso.

Liepą tapęs laisvuoju agentu, jis sukirto rankomis su Ispanijos klubu, kuriam atstovauja ir kitas lietuvis Laurynas Beliauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)