Nepaisant nuo koronaviruso kenčiančioje šalyje atnaujintų karantino priemonių, komandoms leista keliauti į užsienį ir priimti svečius savo arenose.

Prieš tai jau buvo pasirodę gandų, jog Tel Avivo „Maccabi“ svarsto galimybę Eurolygos namų rungtynes žaisti Salonikuose (Graikija).

Tokios tremties išvengė ir FIBA Čempionų lygoje žaidžiančios Holono Unet bei Jeruzalės „Hapoel“.

Pastaroji prieš kitą savaitę laukiantį Čempionų lygos finalo aštuoneto turnyrą nuotaiką sau pasikėlė ir krepšinio aikštėje.

Izraelio taurės varžybų ketvirtfinalyje „Hapoel“ 93:80 (19:22, 25:14, 28:16, 21:28) pranoko Eilato „Hapoel“.

Legionierius iš Lietuvos Deividas Sirvydis žaidė rezultatyviausiai nugalėtojų gretose. 20-mečio gynėjo sąskaitoje – 15 taškų (2/3 dvitaškių, 3/5 tritaškių, 2/2 baudų) ir 5 atkovoti kamuoliai.

Po 15 taškų surinko ir Tamiras Blattas, pridėjęs 11 rezultatyvių perdavimų, bei Malcolmas Hillas.

Dėl vietos finale „Hapoel“ varžysis su Rišono Leziono „Maccabi“ klubu, kuris prieš savaitę nusprendė nelaukti šalies Vyriausybės sprendimo dėl karantino ir savanoriškai pasitraukė iš Europos taurės turnyro, pabūgęs galimų sunkumų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)