Tai reiškia, jog savojo šanso turės palaukti ir pernai ASVEL marškinėlius apsivilkusi lietuvė Justė Jocytė.

14-metė palangiškė praėjusiame sezone Liono ekipoje atliko epizodinį vaidmenį, tačiau dabar tikisi įsitvirtinti pagrindinėje komandos sudėtyje.

Pranešama, kad ASVEL stovykloje užsikrėtė viena žaidėja, o varžovių – trys.

„Bandžiau paruošti savo komandą, kaip tik galėjau... Mane nervina faktas, kad nežaidėme nuo kovo. Bet ne man spręsti, ar finalas turi vykti. Man tiesiog skaudu, nors visiškai suprantu, kad kai kurios mano krepšininkės nerimauja“, – ne itin patenkintas buvo ASVEL vairininkas Valery Demory.

„Visi bijo grįžti į aikštę. Sąlygos yra daugiau nei abejotinos. Nelabai aišku, kodėl federacija priima sprendimus nesivadovaudama saugumo protokolu, kuris sukurtas vyrų krepšiniui. Trūksta aiškumo“, – dėl iki paskutinės akimirkos sprendimą atidėliojusios Prancūzijos krepšinio federacijos veiksmų nusivylė ir klubo vadovė Marie-Sophie Obama.

Prancūzijos pirmenybės turėtų prasidėti rugsėjo 26 d., o Eurolygoje ASVEL startuos tik lapkričio pabaigoje.

Stipriausią Senojo žemyno moterų krepšinio turnyrą rengianti Tarptautinė krepšinio federacija (FIBA) pakeitė įprastą formatą ir, panašiai kaip Europos vyrų čempionato atrankos varžybų atveju, kvies komandas į „burbulus“.

Reguliaraus sezono metu 16 klubų rungtyniaus paskirstyti į 4 grupes. Kiekviena ekipa sužais po 6 susitikimus.

Trys pirmieji mačai laukia lapkričio 29 – gruodžio 5 dienomis, likę bus žaidžiami sausio 17-23 d. Į ketvirtfinalius iškops po dvi geriausias kiekvieno pogrupio komandas.

ASVEL turnyrą pradės B grupėje su Prahos ZVVZ USK (Čekija), Stambulo „Fenerbahče“ (Turkija) ir Gdynės „Arka“ (Lenkija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)