Patyręs aukštaūgis jau kurį laiką sportavo su komanda ir spėjo sužaisti dvejas draugiškas rungtynes, kuriose vidutiniškai rinko po 8 taškus (7 tšk. prieš Alytaus „Dzūkiją“ ir 9 tšk. prieš Pasvalio „Pieno žvaigždes“).

13-ąjį sezoną Lietuvos krepšinio lygoje žaisiantis E. Dimša praėjusius du atstovavo „Dzūkijai“, o pastarajame per 22-ejas sužaistas rungtynes vidutiniškai pelnė po 8,2 taško, atkovojo 5,6 ir rinko 8,9 naudingumo balo.

Prienų ekipos garbę kaunietis jau yra gynęs 2017–2018 metų sezone: tuometinėje „Vytauto“ komandoje E. Dimša fiksavo 8,3 taško, 4,1 atkovoto kamuolio, 1,5 rezultatyvaus perdavimo bei 9,4 naudingumo balo vidurkius.

2020–2021 LKL sezoną prieniečiai pradės rugsėjo 20 d. rungtynėmis išvykoje su Panevėžio „Lietkabelio“ ekipa, o rugsėjo 22 d. stos į kovą namuose prieš Vilniaus „Ryto“ komandą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)